fbpx
Skip to main content

Livskvalitetsmodel

Selvom definitionen af livskvalitet er subjektiv og kan variere fra person til person, grundet individuelle præferencer og værdier, så er livskvalitet jo ikke desto mindre af vital betydning for os alle.

Her i Lemon Tours har vi udviklet en model for livskvalitet, hvor vi forsøger at samle de fleste af de mange elementer, der indgår i varierende omfang for det enkelte menneskes livskvalitet. Vores klassiske Lemon Tours rejser, har derfor aktiviteter på programmet, der hver især tager deres udgangspunkt i udvalgte dele af modellen.

Se rejser – her!

.

Vi har valgt en kropslig, sansende og praktisk tilgang fremfor en rent intellektuel. Du er jo på ferie og hos Lemon Tours synes vi, at livskvaliteten fortjener en chance for at bryde ud af teoribøgerne og ind til dig via berigende og nydelsesfulde ferieaktiviteter.

Desuden arbejder vi bevidst med at mærke naturen, vinden i håret, solens varmende stråler samt mange andre behagelige oplevelser i god vekselvirkning med fysiske eller kunstneriske aktiviteter. Små bevidste pauser med tid til refleksion binder det hele sammen og sikrer dig mulighed for selv privat, at fastholde de erkendelser du afdækker undervejs.