fbpx
Skip to main content

Er Lemon Tours noget for dig?

 • Ja, Lemon Tours er noget for dig, hvis du ønsker dig en ferie lidt væk fra den traditionelle charter-turisme? .. og i kontakt med naturen?

 • Ja, Lemon Tours er noget for dig, hvis du af natur er nysgerrig på
  • dit eget livspotentiale og
  • din egen livslykke
 • og hvis du har lyst til – mens du samtidig holder ferie – uforpligtende  – at prøvesmage forskellige tilgange og metoder til styrkelse af din livskvalitet?

 • Og ja, Lemon Tours er noget for dig, hvis du har mod på – under ferien – at komme godt “ned i gear”. 

På vores “Ferier med indhold” hhv:

  • Klassiske Lemon Tours Programmer (Light)

  • Klassiske Lemon Tours Programmer

…vil programmet – med udgangspunkt i vores livskvalitets model sikre, at du får inspiration til at finde ud af, hvordan du selv finder dine egne genveje (vi er alle forskellige) til at finde din egen indre ro og din egen indre balance.

En ting er den indre  balance du kan opnå under feriekursusrejsen…. noget andet er, at fastholde dét, der er godt for dig, når du kommer hjem. 

Derfor har vi som standard et punkt i løbet af de sidste dage – hvor netop implementeringen af de 1 eller 2 aktiviteter, du personligt har mod på at “tage med dig hjem” er i fokus.


 • og ja, Lemon Tours er også for jer, der har lidt forskellige ønsker omkring aktiviteter – især 

Klassiske Lemon Tours Programmer (Light)

er ofte beliggende på lokationer, hvor stedet i sig giver mulighed for, at du selv vælger, hvordan du vil tilbringe dagen. Det er f.eks. ofte også muligt for to, der rejser sammen, at lave forskellige aktiviteter i løbet af dagen (a la f.eks. mountainbike vs. yoga og spa) og så blot mødes til de inkluderede måltider. Der vil helt sikkert være nye perspektiver, oplevelser og erkendelser at dele og udforske. 

Desuden er det vigtigt at fremhæve, at light-kurserne af består af enkelte korte Lemon Tours program-punkter, således at der er en del tid på egen hånd, mens de Klassiske Lemon Tours programmer har et noget mere omfattende program, som dog stadig levner plads til lidt tid på egen hånd.

– For begge program-typer gælder, at deltagelse i de enkelte aktiviteter er 100% frivillig. Den enkelte er fri til løbende igennem ferien at afgøre om deltages ønskes aktivitet til aktivitet.

Der er ingen tilmelding og ingen framelding. Vi starter blot aktiviteterne til aftalt tid og de, der er mødt op, deltager.  Det er på ingen måde meningen, at du/I skal melde afbud eller forklare, hvorfor du/I har valgt at lave noget andet. Og husk – du er jo på en ferie med din egen livskvalitet i fokus.

Så, det er godt for dig at vide, at her hos os, er der højt til loftet og smil i både hjertet og logo.

– … Du er skam velkommen til lige at se efter, for vi har jo designet vores logo med vilje… 🙂

Korte betalte ophold

Vi afholder også løbende korte betalte ophold, blot en dag, et døgn eller en weekend – via vores nyhedsbrev, kan du holde dig orientert om, hvornår vi lægger nye korte ophold på hjemmesiden  – du finder vores korte ophold under destinationer (Danmark).

Vi ser frem til at vise dig lidt af det vi brænder for og vi glæder os til at møde dig enten virtuelt eller i det virkelige liv.